Contact ?

Winterbridge in Wilskracht

PERSBERICHT

Winterbridge in Wilskracht

Capelle a/d/ IJssel, oktober 2016 – Ook dit jaar organiseert bridgeclub Schollevaar in de wintermaanden op de tweede zondag van de maand in café/restaurant Wilskracht winterbridge.

Vorig jaar was het de eerste keer dat bc Schollevaar winterbridge organiseerde. “Een groot succes”, vertelt de voorzitter van de club, Frans van der Hilst. “Niet alleen van onze vereniging deden leden mee, maar ook veel bridgers van buitenaf”. Het was zo succesvol, dat de club besloten heeft het winterbridge uit te breiden met de maanden november en december.

Aanmelden hoeft niet. Op de tweede zondag van de maanden november, december, januari, februari en maart staan de deuren van café/restaurant Wilskracht open.

Het aardige is dat iedereen kan meedoen. Als je maar op tijd bent!” zegt Van der Hilst.

Winterbridge zondagmiddag:
13 november, 11 december, 8 januari, 12 februari, 12 maart